DE PLEK DIE ONS HART SNELLER DOET SLAAN.

Welkom in onze mas. Ons huis is jouw thuis!

Ons verhaal

In 1999 reed ik met mijn gezin door het dorpje Saint Quentin de la Poterie. Op weg naar onze vakantiebestemming maakten we een tussenstop in het centrum van het dorp. Eén tussenstop veranderde in een uniek verblijf in drie dagen. Het dorpje Saint-Qeuntin de la Poterie heeft zich sindsdien in mijn hart genesteld. Wanneer we de oude schuur van onze Mas te koop zagen staan, kon ik er niet aan weerstaan. Daarna volgde een lang verbouwingsavontuur waar we met stenen uit de plaatselijke grond de schuur volledig hebben heropgebouwd.

Na veel bloed, zweet en tranen en vooral veel fantastische en leuke tijden met vrienden en familie denk ik dat we best trots mogen zijn op het resultaat. Ik hoop dat onze gasten net zoveel zullen genieten van dit stukje hemel op aarde, zoals wij het elk jaar doen.


ONTMOET FREDDY

Mas de Sartelli is het levenswerk van Freddy en zijn gezin.

Freddy Cuyvers

Welkom vakantiedromers.

Mijn eigen droomplekje in Zuid-Frankrijk is de jongensdroom die werkelijkheid werd. Sinds mijn jeugdjaren ben ik verknocht aan Zuid-Frankrijk en vooral de streek rond Gard. Een regio met een rijke geschiedenis, het epicenter van de Franse pottenbakkerskunst en een ongerepte natuur. Mas de Sartelli is mijn inspiratiebron en het resultaat van passie voor de streek en mijn liefde voor de zuiderse cultuur. Ik hoop dat al mijn gasten net zo verliefd worden op dit stukje van onze planeet en Mas de Sartelli als een bron van rust en genot kunnen ervaren en beleven.

Veel plezier!

Freddy Cuyvers

Ons verhaal

Heb je nog vragen of wil je graag je verblijf reserveren?

Aarzel dan niet en contacteer ons